9. januar 2016

Om os

I vores familie er det især mig, Marianne, der er dyre tosset. Jeg har tidligere haft et lille opdræt med samojedhunde, men efter jeg fik min første Ragdoll i 2012 har jeg været solgt til denne skønne race. I foråret 2014 fik jeg min første avlspige hjem – Azalia – hun blev hentet hjem fra Polen. Lidt vildt når jeg var helt ny i gamet, men med hjælp fra dygtige og erfarne danske opdrættere, faldt valget på Azalia.

Allerede om sommeren gik det galt igen. Jeg kontaktede en anden Polsk opdrætter, for at blive skrevet på venteliste til en avlskat på et senere tidspunkt. Men de havde en killing til salg, hvor dem der skulle ha købt hende desværre havde været nødt til at fortryde. Hun havde og har stadig et skønt look og en rigtig flot stamtavle. Så jeg måtte tælle på sparepengene og en tur afsted til Polen igen.

Jeg bliver nok aldrig stor opdrætter, men vil kun ha et kuld eller to om året. Det er vigtigt for mig at mine katte har et skønt liv, med frihed (indhegnet have) og masser af tid og nusseri, for det elsker Ragdolls.

Drengene elsker misserne, og misserne elsker dem. Især når der kan luskes lidt ekstra nus og kram fra dem.