Jeg har et lille katteri med 3-4 katte. Selvom det er fristende, vil jeg ikke ha flere katte end jeg kan ha dem i hænderne hver dag. Jeg elsker at ha killinger, og har det 1-2 gange om året, hvor jeg bruger al min tid på de små uldtotter.

Jeg er nødt til at komme med en lille advarsel – man kan sjældent nøjes med en enkelt Ragdoll – man bliver afhængig af dem. Når man først har haft en Ragdoll i hænderne er man nødt til at eje en selv. De har det mest fantastiske sind, og med deres smukke blå øjne, og den kolde silkebløde pels, er man nødt til at eje en selv.

Du er velkommen til at kontakte mig, og komme og besøge mig og mine katte. Selvom jeg ikke har killinger, svarer jeg gerne på spørgsmål (så godt jeg nu formår). Jeg bor i et parcelhus i Nordjylland, hvor jeg har haven hegnet inde til kattene. Selvom de egentlig ikke egner sig til fritløb, så hygger de sig med at komme en tur ud i haven indimellem.

Når tiden er til det, kan jeg godt lide at fotografere, og drømmer om at ha tid til at bruge det meget mere. Jeg er en kreativ person der elsker at nørde med håndarbejde, og gør-det-selv projekter

DK Seierø's Camaro
Camara på show i Polen